Erdei sorozat - Forest series





RENDELHETŐ!! a laszlogal82@gmail.com vagy tel: 0741530656 Hívjon most!
Magyar és Angol nyelven, ugyanazon DVD-n
AVAILABLE NOW!! in laszlogal82@gmail.com or tel: 0741530656
English and Hungarian on the same DVD
"A történetek a Felső-Háromszéki-medencében játszódnak.
Olyan látásmódon keresztül láthatjuk az erdei élővilágot, amihez majd testközeli jelenlét szükséges. Szó esik az embereknek a természethez való viszonyáról és arról, hogyan kéne viselkedni ahhoz, hogy a természet befogadjon. A primitív állatok azon szokásaiból és viselkedéseiből emel ki néhányat, amelyeket a fejlett emberiségnek nem ártana újratanulnia vagy éppen elgondolkodnia azon, hogy az mennyire helyes a mindennapi életben. A felvételekhez semmilyen ember által alkotott létesítmény nem volt használva és esélyük volt az állatoknak mind az elmenekülésre mind pedig a támadásra. A figyelmes nézők láthatnak és hallhatnak, olyan KIS részleteket, amelyek NAGY félelmeket oszlathatnak el."
A sorozat folytatódik!


2012. január 10.

Friss hó a Bucegiben

Bár nagyon kevés a hó, és az a kevés is most hullott, mégis megyünk hegyre. Mért mégis? azért mert nem biztonságos a frissen hullott hó. Reménykedünk, hogy lesz szép kilátás, lehet szórakozni a hóban és talán a hágóvasak is használatba kerülnek. Kissé kételkedve haladunk felfele mivel a napot nem látni habár már fent van a helyén.

Sűrű a köd, de szerencsére folyamatosan mozgásban van.
Köddel
 Pár perc, és...
Köd nélkül
A "Sasok fala"
Egyik társunk kicsúszása, idő előtti visszatérésre kényszerít. Szerencsére  csak felületi sérülésnek tűnik és saját lábán tud lejönni a hegyről. Minden óvatosság ellenére olyan helyen keletkezik hócsuszamlás ahol senki nem számít rá és ez a baleset oka. Időközben a "felhők" elvonulnak és megkapjuk a kilátást is.
Egy ablak egy pillanatra, aztán becsukódik.
Panoráma


2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó a blog, szépek a képek és a videók is!!
    Hasonló módon túrázunk mi is Magyarországon, bár itt jóval szűkösebb keretek között mozog a látnivalók száma és "minősége". A túrákról alkotott elképzelésünk is hasonló lehet, hiszen mi is a kint alvós nomád utakat szeretjük a legjobban.
    Szóval csak így tovább!!
    Üdvözlettel:
    Zsolt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm,és a látogatást is.
      Mindenhol van szépség, minden országnak megvan a maga szépsége. A kint alvós természetjárással lehet megismerni a környezetünket, főleg a vadakat. "Mindenki másképp csinálja" de kerülnek hasonló elképzelések is...és ezek lassan összeismerkednek.
      Jó szórakozást nektek is!
      Üdv.
      Laci

      Törlés